Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Zorgeloos immo huren, kopen, verhuren of verkopen in Lier?

Immo Lier is uw betrouwbare partner voor immo in de regio Lier. Een persoonlijke aanpak en heldere afspraken gegarandeerd!

Persoonlijk

Bij Immo Lier bent u geen nummer. U staat rechtstreeks in contact met de zaakvoerster, die u graag bijstaat met raad en daad. Zo onderscheiden wij ons van de grote kantoren.

Betrouwbaar

Wij maken u geen loze beloftes en schatten uw woning naar waarde. Zo hoeft u uw prijs niet meteen te laten zakken. De commissie? Daarover maken we duidelijke afspraken.

Gratis advies

Heeft u een juridische vraag? Of wilt u graag vrijblijvend advies? Wij staan meteen voor u klaar. Bel ons gerust op voor meer informatie!

Specialiteiten

Immo Lier: verkoopt of verhuurt uw woning of handelspand

Bent u dringend op zoek naar een betaalbaar appartement of huis in de regio Lier? Of zoekt u een nieuwe locatie voor uw handelspand? Immo Lier is w rots in de branding voor immo in Lier.U staat meteen in rechtstreeks contact met de zaakvoerder. Hij maakt u geen loze beloftes en schat uw woning naar waarde. Zo hoeft u de huur- of verkoopprijs van uw pand niet meteen te laten zakken.

Immo Lier is een klein kantoor. Een goede vertrouwensband met onze klanten is dus van essentieel belang. Kwaliteit en service zijn daarom onze topprioriteiten.

Wilt u kopen, huren, verhuren of verkopen in de regio Lier? En heeft u gratis en vrijblijvend advies nodig? Neem dan snel contact op met ons vastgoedkantoor via 014/490 490

Immo Lier: heeft voor u het perfecte pand in petto

Het pand van uw dromen vinden is niet evident. Vaak gaat er een ellenlange zoektocht aan vooraf. Wij speuren graag mee naar het perfecte plekje voor uw gezin of handelszaak. Wij zoeken in uw plaats naar geschikte immo, tegen een vooraf afgesproken commissie.

Immo Lier garandeert u een onberispelijke en persoonlijke service, ook na de verhuur of verkoop van uw pand. Bij ons bent u geen nummer, maar een duurzame relatie. Door deze persoonlijke aanpak onderscheiden wij ons van de grotere kantoren.

Ook voor juridische vragen en informatie over de nieuwe huurwetgeving kunt u steeds bij ons terecht. Contacteer ons dan voor meer informatie over betaalbare immo in Lier. En wat met de commissie? Die wordt steeds in onderling overleg afgesproken.
© 2013-2017 Immo Lier
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Immo Lier
Grote Markt 23/4
2300 Turnhout
Tel.: +32 14490490
Contacteer ons